ΤΕΝΑ συν σε όλα
ΤΕΝΑ συν σε όλα
ΤΕΝΑ συν σε όλα > Blog > ΣΕΞ > Βελτίωσε την ποιότητα των σεξουαλικών σου επαφών
Home ΣΕΞ Βελτίωσε την ποιότητα των σεξουαλικών σου επαφών

Βελτίωσε την ποιότητα των σεξουαλικών σου επαφών

ΣΕΞ


0 714

Ήξερες ότι ένα γυμνασμένο πυελικό έδαφος που έχει ενδυναμωθεί αυξάνει την ευαισθησία και τη λίπανση του κόλπου καθώς και την ένταση και τη διάρκεια των οργασμών σου; Δώσε βάση στο πυελικό σου έδαφος.


Πολλές γυναίκες που ισχυρίζονται ότι δεν είχαν ποτέ οργασμό ή που δυσκολεύονται να φτάσουν στο ζενίθ της ερωτικής πράξης, πιθανόν να βρουν την πηγή του προβλήματός τους στην εξασθένηση του πυελικού τους εδάφους. Ορισμένες από αυτές τις γυναίκες έχουν φτάσει πραγματικά σε οργασμό, αλλά δεν το έχουν αντιληφθεί ως αποκορύφωμα της επαφής τους, καθώς το πυελικό τους έδαφος δεν είναι αρκετά δυνατό και δεν ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα.

Το υπεύθυνο όργανο για την αλληλουχία των ευχάριστων σπασμών που αντιλαμβανόμαστε ως οργασμό είναι μία ομάδα μυών που είναι γνωστοί ως ηβοκοκκυγικοί, και που περιβάλλουν τον κόλπο ενισχύοντας τα τοιχώματά του. Εάν αυτή η περιοχή αποδυναμωθεί, θα οδηγήσει σε προοδευτική απώλεια κολπικής ευαισθησίας, έλλειψη λίπανσης και δυσκολίες στην επίτευξη οργασμού.

Δυνάμωσε το πυελικό σου έδαφος

Όταν ο ηβοκοκκυγικός μυς ενδυναμώνεται και τονώνεται σωστά, η εισροή αίματος αυξάνεται στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και αυτή η αρτηριακή πίεση προκαλεί το φιλτράρισμα της υγρασίας ανάμεσα στα κολπικά τοιχώματα, γεγονός που θα οδηγήσει στη βελτίωση και την αύξηση της φυσικής μας λίπανσης. Αυτή η συγκέντρωση αίματος αναγκάζει τα νεύρα να τεντωθούν και η κολπική ευαισθησία αυξάνεται σημαντικά.

Ένα δυνατό πυελικό έδαφος βελτιώνει τη φυσική λίπανση και την κολπική ευαισθησία

Έτσι, λίγο καιρό αφότου αρχίσουμε μια σειρά ασκήσεων για το πυελικό έδαφος, θα παρατηρήσουμε σαφώς μια αύξηση της λίπανσης και της ευαισθησίας που θα βελτιώσει σημαντικά τις σεξουαλικές μας επαφές, καθώς αυτοί οι μυς είναι εκείνοι που συστέλλονται και χαλαρώνουν τη στιγμή του οργασμού. Εάν το πυελικό μας έδαφος είναι υγιές και γυμνασμένο, η αίσθηση είναι πολύ πιο έντονη και μεγαλύτερη η διάρκεια των οργασμών.

Ο ηβοκοκκυγικός μυς ονομάζεται εδώ και πολλά χρόνια και «ο μυς του έρωτα» μιας και οι εκούσιες και ρυθμικές συσπάσεις του στον κόλπο είναι πολύ ευχάριστες τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.

Πηγή: Marta Ibáñez, σεξολόγος

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

ΤΕΝΑ συν σε όλα