ΤΕΝΑ συν σε όλα
ΤΕΝΑ συν σε όλα
ΤΕΝΑ συν σε όλα > Blog > ΑΚΡΑΤΕΙΑ > ΠΥΕΛΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΤΕΙΑ > Απόλαυσε τις γιορτές και ξέχνα τις απώλειες ούρων
Home ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΠΥΕΛΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΤΕΙΑ Απόλαυσε τις γιορτές και ξέχνα τις απώλειες ούρων

Απόλαυσε τις γιορτές και ξέχνα τις απώλειες ούρων

ΠΥΕΛΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΤΕΙΑ


0 969

Οικογενειακά δείπνα, ψώνια, συναντήσεις με φίλους... Εάν αυτό που θέλεις είναι να περάσεις καλά στις γιορτές, μην αφήνεις τις απώλειες ούρων να κάνουν κουμάντο. Ακολούθησε τις συμβουλές μας και απόλαυσε τα καλύτερα Χριστούγεννα.


Θες να ζήσεις τις γιορτές των Χριστουγέννων χωρίς να σου χαλάσουν τη διάθεση οι απώλειες ούρων; Σου δίνουμε τα μυστικά ώστε να μη χάνεις στιγμή από τις ειδικές περιστάσεις των γιορτών.
 1. Η στάση του σώματος είναι σημαντική
 • Μην είσαι όλη την ώρα στο πόδι, έχοντας την κύστη σου υπό πίεση ειδικά εάν πάσχεις από ακράτεια από προσπάθεια.
 • Πρέσεξε πολύ εάν σηκώνεις βάρη. Για παράδειγμα, εάν κατά το στήσιμο του τραπεζιού χρειαστεί να κουβαλήσεις πιάτα, προσπάθησε να το κάνεις λίγο λίγο.
 • Δώσε προσοχή στον τρόπο που κάθεσαι και σηκώνεσαι: εάν ευθυγραμήσεις το κάτω μέρος της μέσης σου με το πυελικό έδαφος θα αποφύγεις την πίεση στα πυελικά όργανα σου.
 1. Διάλεξε σωστά το τί θα φας
 • Ποιός τρώει λίγο και απόλυτα υγιεινά τα Χριστούγεννα; Ξέρουμε την απάντηση… Είσαι ελεύθερη να απολαύσεις ό,τι φαγητό είναι η αδυναμία σου αλλά προσπάθησε να το συνδυάσεις με άλλα ελαφριά συνοδευτικά όπως σαλάτα και λαχανικά. Η δυσκοιλιότητα που συχνά εμφανίζεται τις ημέρες των γιορτών είναι από τους μεγαλύτερους εχθρούς του πυελικού εδάφους.
 • Ενυδατώσου καλά πίνωντας τουλάχιστον 6/8 ποτήρια νερό ημερησίως ώστε το ουρολογικό σου σύστημα να λειτουργεί. Εάν το κάνεις από φόβο μήπως χρειαστεί να πας τουαλέτα, θα το κάνεις χειρότερο, αφού η κύστη σου θα ερεθιστεί περισσότερο.
 • Προσοχή με τα αναψυκτικά, τον καφέ και το αλκοόλ καθώς αυτά τα ποτά συχνά αυξάνουν την έντονη ανάγκη για ούρηση
 • Απόφυγε τα πικάντικα φαγητά αλλά και τα επεξεργασμένα τρόφιμα ή ποτά καθώς φέρουν τα ίδια αποτελέσματα.
 1. Καλές συνήθειες στις εκδηλώσεις σου
 • Απόφυγε να κρατάς την ουροδόχο κύστη σου γεμάτη για πολλή ώρα και πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι για να την αδειάσεις εντελώς.
 • Φόρα άνετα ρούχα που δεν πιέζουν την κάτω κοιλιακή χώρα.
 • Το κάπνισμα προκαλεί συχνά έντονο βήχα που μπορεί να βλάψει το πυελικό μας έδαφος. Γι αυτό και για πολλούς ακόμα λόγους, εάν καπνίζεις, πάρε απόφαση να το κόψεις το συντομότερο δυνατόν.
 • Στα οικογενειακά τραπέζια προσπάθησε να καθίσεις κοντά στο μπάνιο ώστε να μην έχεις την αίσθηση ότι ενοχλείς τους υπόλοιπους συνδαιτυμόνες εάν χρειάζεται να πας συχνά στο μπάνιο. Έτσι δε θα νιώθεις υποχρεωμένη να κρατάς την κύστη σου γεμάτη για ώρα.
 • Οι ασκήσεις ενδυνάμωσης πυελικού εδάφους κάνουν μεγάλη διαφορά στον έλεγχο απωλειών. Μη σταματάς να τις κάνεις στις γιορτές, ειδικά σε στιγμές υψηλού κινδύνου (βήχας, φτάρνισμα, άρση βάρέων αντικειμένων, κλπ).
 1. Επένδυσε στην ασφάλεια και προστασία σου
 • Επίλεγε ειδικά απορροφητικά προϊόντα για απώλειες ούρων, όπως αυτά της σειράς ΤΕΝΑ. Χάριν στην τριπλή προστασία τους, θα μπορέσεις να απολαύσεις τις γιορτές νιώθωντας στεγνή, ασφαλής και χωρίς οσμές.
 • Μην αφήνεις την ακράτεια να ελέγχει το ντύσιμο σου. Θέλεις να φορέσεις ένα στενό φόρεμα; Οι σερβιέτες ΤΕΝΑ σου προσφέρουν διακριτικότητα και άνεση μαζί με υψηλά επίπεδα απορροφητικότητας. Κανείς δε θα προσέξει τίποτα.
 • Αυτές τις γιορτινές και έντονες ημέρες (δώρα, τραπέζια, ψώνια, κλπ), να είσαι πάντα έτοιμη και να έχεις μαζί σου τις σερβιέτες σου. Πλέον, η ΤΕΝΑ σου προσφέρει την ευκολία να αγοράζεις τα αγαπημένα σου προϊόντα στο ηλεκτρονικό κατάστημα ΤΕΝΑ, γρήγορα, εύκολα και από το σπίτι. Μπες στο στο tenashop.gr, παράγγειλε το αγαπημένο σου προϊόν και θα το παραλάβεις άμεσα στο σπίτι!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Leave a Reply

ΤΕΝΑ συν σε όλα