Κρατήστε το τηλέφωνο μακριά από το υπνοδωμάτιο

Όλες μας έχουμε το κινητό δίπλα μας κατά την διάρκεια της νύχτα. Εάν θέλουμε να έχουμε ένα ποιοτικό ύπνο και να ξεκουραζόμαστε πραγματικά, χρειάζεται να τοποθετούμε το κινητό μας σε άλλο δωμάτιο. Για όσες βρίσκουν δικαιολογία ότι χρησιμοποιούν το κινητό για να ξυπνάνε, καλωσορίστε ξανά στην ζωή σας τα ξυπνητήρια.

Τακτοποιήστε τα καθαρά σας ρούχα

Όταν μαζεύετε τα καθαρά σας ρούχα, δεν χρειάζεται να έχετε πεταμένα σε ένα σημείο για να τα σιδερώσετε όταν έρθει η στιγμή. Βάλτε τακτοποιημένα στην σειρά και ξεχάστε την εικόνα της ακαταστασίας.

Καθαρίστε την καφετιέρα σας καθημερινά

Ακόμα και αν το δείτε ως υπερβολή, είναι από τα βασικά αντικείμενα της κουζίνας μας. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε οποιαδήποτε μικρόβια στον καφέ σας, για αυτό καθαρίζετε κάθε μέρα τα εξαρτήματα της καφετιέρας και τυχόν διαρροές.

Αντικαταστήστε τα σεντόνια σας κάθε εβδομάδα

Όλες θέλουμε να έχουμε καθαρά σεντόνια στο κρεβάτι που να μοσχομυρίζουν. Για αυτό αλλάξτε τα σεντόνια σας τέσσερις φορές το μήνα και για λόγους υγείας.

Όχι παπούτσια στο σπίτι

Όταν πατάμε με τα παπούτσια στο σπίτι, μεταφέρουμε τα μικρόβια από την άσφαλτο, το γκαζόν. Για αυτό βγάλτε τα παπούτσια σας πριν μπείτε στο σπίτι ή αφήστε δίπλα από την είσοδο του σπιτιού.

Καθαρίστε το σφουγγαράκι της κουζίνας κάθε εβδομάδα

Το σφουγγαράκι της κουζίνας χρειάζεται να το απολυμαίνεται κάθε εβδομάδα, για να το έχετε καθαρό για το πλύσιμο των πιάτων σας.

Στρώστε το κρεβάτι σας πριν κοιμηθείτε

Πολλές έρευνες δείχνουν ότι το κρεβάτι μας δεν πρέπει να το στρώνουμε το πρωί, γιατί κρατάει την υγρασία εσωτερικά και αυξάνει τα μικρόβια. Για αυτό αφήνουμε το κρεβάτι όπως είναι το πρωί και πριν κοιμηθούμε το στρώνουμε.

Ξεπλύνετε το ντους

Μετά από κάθε σας μπάνιο, ρίξτε ζεστό νερό παντού για να καθαρίσετε τυχόν υπολείμματα από αφρόλουτρα, σαμπουάν. Αυτό θα σας γλυτώσει από μελλοντικό δύσκολο καθάρισμα του μπάνιου σας.

Πηγή: http://jenny.gr