ΤΕΝΑ συν σε όλα
ΤΕΝΑ συν σε όλα
  • Εξαργυρώστε τους πόντους σας σε εκπτωτικά κουπόνια και υπέροχα δώρα!
Home ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Ημέρα της Μητέρας: γιόρτασέ την με ενθουσιασμό από το σπίτι παρά τον...

Ημέρα της Μητέρας: γιόρτασέ την με ενθουσιασμό από το σπίτι παρά τον περιορισμό

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

0 373

Πλησιάζει η Γιορτή της Μητέρας και φέτος ίσως δεν μπορέσεις να την απολαύσεις όπως είχες προγραμματίσει, ωστόσο υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνεις αυτήν την ημέρα μοναδική και ξεχωριστή, ακόμη και από το σπίτι λόγω της κοινωνικής απόστασης που ακόμη πρέπει να τηρείται. Εδώ σου παρουσιάζουμε μερικές ιδέες για το τι μπορείς να κάνεις.


Είτε είσαι εσύ το τιμώμενο πρόσωπο, είτε ψάχνεις ιδέες για το τι να κάνεις δώρο στη μητέρα σου, εδώ θα βρεις ιδέες για όλα τα γούστα. 

  1. Να είσαι μαζί με τους δικούς σου, έστω και διαδικτυακά. Υπάρχουν εφαρμογές όπως οι Zoom, HouseParty, ή Google Hangouts που επιτρέπουν τις συναντήσεις πολλών ατόμων. Εάν είσαι μακριά από τα παιδιά σου ή τη μητέρα σου, είναι μια καλή ευκαιρία για να περάσετε χρόνο όλοι μαζί.
  1. Βιβλιάριο επιταγών με ευχές. Σίγουρα υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που θα ήθελες να κάνεις με τα παιδιά σου ή τη μητέρα σου και που δεν σου το επιτρέπουν οι τρέχουσες συνθήκες. Μπορείς να ετοιμάσεις ένα «βιβλιάριο επιθυμιών» με επιταγές για να εξαργυρώσεις όταν αρθούν εντελώς τα μέτρα για τον περιορισμό στο σπίτι και την κοινωνική απόσταση. Η κάθε επιταγή θα είναι μια επιθυμία για το μέλλον, για παράδειγμα ένα θέατρο, ένα ξεχωριστό δείπνο, ή ένα σαββατοκύριακο με προορισμό σε ένα οποιοδήποτε μέρος του κόσμου… Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ιδέες που μπορούν να συμπεριληφθούν. Κι επίσης, γιατί όχι, μια μεγάλη αγκαλιά, μια ταινία με ποπ κορν ή ένα χαλαρωτικό μασάζ.
  1. Επίσης μπορείς να της κάνεις έκπληξη με ένα από τα υπέροχα δώρα από τον κατάλογο στο Πρόγραμμα πόντων ΤΕΝΑ ΓυναίκεςΤα δώρα δεν θα φτάσουν στην ώρα τους, λόγω των συνθηκών που ακόμα επικρατούν, αλλά σίγουρα θα ενθουσιαστεί όταν τα παραλάβει. Και μην ξεχάσεις να της προτείνεις τα προγράμματα ασκήσεων του #μένουμεσπίτι με την ΤΕΝΑ, που περισσότερο και από ένα απλό δώρο, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να διατηρούμε το πυελικό μας έδαφος υγιές και δυνατό και από το σπίτι.
  1. Ένα απόγευμα γεμάτο χαμόγελα. Βγάλτε τις παλιές φωτογραφίες και ξαναδέστε τες όλοι μαζί, αν έχεις τη μεγάλη τύχη να έχεις κοντά σου τη μητέρα σου ή τα παιδιά σου. Εάν όχι, κάν’ της έκπληξη φτιάχνοντας ένα βίντεο με τις οικογενειακές σας αναμνήσεις.  
  1. Αναψυχή από το σπίτι. Κάν’ της δώρο (ή κάνε δώρο στον εαυτό σου) μια συνδρομή σε μια ψηφιακή πλατφόρμα. Υπάρχουν ένα σωρό διαδικτυακές πλατφόρμες που μας σώζουν από την πλήξη αυτών των ημερών. Γιατί να μην κάνουμε δώρο μια συνδρομή; Έτσι μπορείτε και οι δυο να παρακολουθήσετε μαζί τη σειρά την οποία τόσοι πολλοί σας έχουν συστήσει.  
  1. Διαδικτυακά μαθήματα. Αν πάντα ήθελες να μάθεις φωτογραφία ή μία γλώσσα, τώρα μπορεί να είναι μια καλή στιγμή. Η προσφορά μαθημάτων είναι ατελείωτη: βρες το μάθημα που σας ενδιαφέρει και γράψου μαζί με τη μητέρα σου! 
  1. Τα λουλούδια δεν περνούν απαρατήρητα ποτέ. Τα περισσότερα ανθοπωλεία είναι πλέον ανοιχτά. Αν επιθυμείς λουλούδια, μπορείς να το «προτείνεις» στα αγαπημένα σου πρόσωπα… ή να στείλεις στη μητέρα σου ένα μπουκέτο από τα αγαπημένα της λουλούδια. Σε ποιον δεν αρέσει να του προσφέρουν μία ανθοδέσμη;

Εάν, ως μητέρα, σου άρεσε κάποιο από αυτά τα δώρα, μοιράσου το άρθρο με τους αγαπημένους σου. Σίγουρα τους κάνεις μια μεγάλη χάρη με αυτές τις υπέροχες ιδέες!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...