ΤΕΝΑ συν σε όλα
ΤΕΝΑ συν σε όλα
ΤΕΝΑ συν σε όλα > Blog > ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ > ΥΓΙΕΙΝΗ > Φροντίδα και υγιεινή
Home ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗ Φροντίδα και υγιεινή

Φροντίδα και υγιεινή

ΥΓΙΕΙΝΗ


eles também têm incontinencia
0 2249

Μία από τις πρώτες καθημερινές δραστηριότητες που επηρεάζεται όταν κάποιος είναι εξαρτημένος από τη φροντίδα των άλλων είναι η προσωπική του υγιεινή,


Μία από τις πρώτες καθημερινές δραστηριότητες που επηρεάζεται όταν κάποιος είναι εξαρτημένος από τη φροντίδα των άλλων είναι η προσωπική του υγιεινή, το μπάνιο, το ντους κ.τ.λ. Η φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων που πάσχουν από ακράτεια και η προσωπική υγιεινή είναι δύο έννοιες άρρηκτα δεμένες μεταξύ τους. Η προσωπική υγιεινή είναι μια πολύ σημαντική καθημερινή “τελετουργία” και η προσοχή και ο σεβασμός κατά τη διάρκειά της είναι εξαιρετικά σημαντικά για την ποιότητα της καθημερινότητάς τους. Η διαδικασία μπορεί να λάβει χώρα στο κρεβάτι (για βαριά εξαρτημένα άτομα) ή στο μπάνιο αν το άτομο που φροντίζετε μπορεί να σταθεί όρθιο ή να καθίσει σε αναπηρική καρέκλα. Η σωστή σειρά είναι Πρόσωπο – Λαιμός – Σώμα, χρησιμοποιώντας πάντα ένα καλά στυμμένο σφουγγάρι ή γάντι. Περιποιηθείτε ιδιαίτερα τα σημεία όπου το δέρμα κάνει πτυχώσεις, τα χέρια, τις μασχάλες κ.τ.λ. και στεγνώστε με μια πετσέτα για να αποφύγετε ερεθισμούς. Τέλος, βάλτε ενυδατική λοσιόν για να αποφύγετε τους ερεθισμούς και να διατηρείται το δέρμα σε καλή κατάσταση. Για τη δική σας ασφάλεια, πάντα να χρησιμοποιείτε προϊόντα μιας χρήσης. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι υπάρχει άμεση σχέση ανάμεσα στην ελλειπή υγιεινή και την ανάπτυξη πληγών, ερεθισμών, αλλεργιών και άλλων δερματικών παθήσεων που πλήττουν την υγεία του δέρματος. Γι’ αυτό τηρείστε το πρόγραμμα:
  • Πρωινή υγιεινή: Είναι η πιο ολοκληρωμένη και η πιο σημαντική καθημερινή προσωπική υγιεινή. Η φροντίδα της περιοχής του περίνεου είναι προτιμότερη όταν αλλάζετε το αδιάβροχο στρώμα.
  • Νυχτερινή υγιεινή: Καθαρίστε επίσης το πρόσωπό τους και τα χέρια τους πριν τους βάλετε για ύπνο.
  • Μπάνιο ή ντους και λούσιμο: Πρέπει να γίνεται όσο το δυνατό συχνότερα, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.
Εμπιστευτείτε την ΤΕΝΑ για την απόλυτη φροντίδα των αγαπημένων σας, γιατί προσφέρει:
  • Ταχύτερη απορρόφηση: Τα προϊόντα TENA έχουν σχεδιαστεί με εισόδους επιφάνειας υψηλής ταχύτητας και εργονομικό σχήμα για άνετη και ασφαλή εφαρμογή εξασφαλίζοντας ταχεία απορρόφηση και αποτροπή των διαρροών.
  • Εξουδετέρωση των οσμών: Ο σχεδιασμός των προϊόντων TENA εξουδετερώνει τα βακτήρια και την αμμωνία που προκαλούν τις ανεπιθύμητες οσμές.
  • Στεγνή αίσθηση: Η τεχνολογία FeelDryTM είναι σημαντικό μέρος των προϊόντων ΤΕΝΑ υψηλότερης προστασίας.
Απομακρύνει τα ούρα από το δέρμα τόσο γρήγορα που η επιφάνεια μένει στεγνή στη στιγμή.
  • Λιγότερα δερματικά προβλήματα: Ο μοναδικός σχεδιασμός του TENA Flex έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την εμφάνιση των δερματικών ερεθισμών που προκαλούνται όταν το άτομο είναι ξαπλωμένο ή κάθεται στην ίδια θέση λόγω μακροχρόνιας ασθένειας ή αναπηρίας.
  • Προϊόντα σχεδιασμένα για μείωση της καταπόνησης της μέσης του φροντιστή: Ο εργονομικός σχεδιασμός του TENA Flex έχει αποδειχτεί ότι μειώνει την καταπόνηση
των μυών της πλάτης και διευκολύνει τη διαδικασία των αλλαγών προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση τόσο σε εσάς όσο και στο αγαπημένο σας πρόσωπο.
  • Προϊόντα που συνδυάζουν την άνεση με την υγιεινή: Η TENA έχει δημιουργήσει μια σειρά από προϊόντα καθαρισμού, υγρά μαντιλάκια και ενυδατικά προϊόντα ειδικά για τις ανάγκες των πιο ευαίσθητων περιοχών του δέρματος.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Leave a Reply

ΤΕΝΑ συν σε όλα