Εγγραφείτε τώρα ή εάν είστε χρήστης πληκτρολογήστε το email σας και τον κωδικό πρόσβασης

TENA
Home ΟΜΟΡΦΙΑ DIY mascara
banner_MUESTRA

DIY mascara

ΟΜΟΡΦΙΑ

0 646

Είναι αυτή που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα, αυτή που «μεγαλώνει» το βλέμμα – και το μάτι! -, αυτή που υπάρχει στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας που σέβεται τον εαυτό της και


Είναι αυτή που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα, αυτή που «μεγαλώνει» το βλέμμα – και το μάτι! -, αυτή που υπάρχει στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας που σέβεται τον εαυτό της και φυσικά το μακιγιάζ της και φυσικά αυτή που δε θα σταματήσει ποτέ να συνοδεύει ένα ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό μακιγιάζ. Ο λόγος για τη διαχρονική mascara. Ξεχωρίζει, λεπταίνει, μεγαλώνει, σκουραίνει και γυρίζει τις βλεφαρίδες. Οι ιδιότητες πολλές, ο τρόπος να φτιαχτεί απλός. Voila!

Θα χρειαστείτε:

  • 2 κ.γ. λάδι καρύδα
  • 4 κ.γ. τζέλ aloe vera
  • ½ κ.γ. τριμμένο κερί από μέλισσες (πρώτα τρίψτε και μετά μετρήστε)
  • 1-2 κάψουλες ενεργού άνθρακα (πωλείται σε ορισμένα φαρμακεία)
  • Ένα καθαρό δοχείο για mascara
  • 1 μικρό ψαλίδι

 

Εκτέλεση:

Βάλτε το έλαιο καρύδας, το τζέλ aloe vera και το τριμμένο κερί σε ένα μικρό μπολ. Ανακατεύετε μέχρι να λιώσει εντελώς το κερί.

Προσθέστε στο μίγμα 1-2 κάψουλες από τον ενεργό άνθρακα (ανάλογα με το πόσο σκούρο θέλετε το χρώμα της μάσκαρας) και συνεχίστε να ανακατεύετε πολύ καλά, μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως το χρώμα στο μίγμα. Ρίξτε το μίγμα σε μία μικρή πλαστική σακούλα, σπρώχνοντάς το προς την κάτω γωνία της. Στη συνέχεια, κόψτε με ένα ψαλιδάκι τη γωνία της σακούλας, ώστε από την τρύπα αυτή να βάλετε το μίγμα στο δοχείο της μάσκαρας. Μην το γεμίσετε, όμως, μέχρι πάνω για να μπορέσει να μπει και το βουρτσάκι μέσα.

*Φροντίστε να ασφαλίζετε καλά το δοχείο κάθε φορά που το κλείνετε, ώστε να μη στεγνώσει γρήγορα το μίγμα.

**Κάτω από το δοχείο καλό θα ήταν να έχετε μια χαρτοπετσέτα για να μη λερώσετε.

Η mascara είναι έτοιμη για χρήση για τα μάτια σας μόνο!

www.savoirville.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Άσε μας το σχόλιό σου: