Εγγραφείτε τώρα ή εάν είστε χρήστης πληκτρολογήστε το email σας και τον κωδικό πρόσβασης

TENA
Home ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Έδωσες;
banner_MUESTRA

Έδωσες;

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

0 674

Συχνά συνειδητοποιούμε πόσο ευτυχείς είμαστε μέσα από τα μάτια των άλλων. Όταν αποφάσισα να δημιουργήσω το κοινωφελές σεμινάριο ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, νόμιζα ότι θα έδινα κάτι πολύ σημαντικό στον κόσμο. Τρία


Συχνά συνειδητοποιούμε πόσο ευτυχείς είμαστε μέσα από τα μάτια των άλλων. Όταν αποφάσισα να δημιουργήσω το κοινωφελές σεμινάριο ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, νόμιζα ότι θα έδινα κάτι πολύ σημαντικό στον κόσμο. Τρία χρόνια μετά, το σεμινάριο αυτό το έχουν παρακολουθήσει χιλιάδες άνθρωποι εντελώς δωρεάν κι έχει γίνει θεσμός… Μαντέψτε ποιος «παίρνει» τα περισσότερα από αυτό: Μα φυσικά εγώ! Οι λέξεις είναι πολλές… Αγάπη, ευγνωμοσύνη, θαυμασμό, αυτοπεποίθηση, δύναμη, γνώση, πρόκληση…. Με λίγα λόγια, γεμίζει η καρδιά μου, νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου, βγαίνω χαρούμενη και γεμάτη! Δεν πιστεύω στην ανιδιοτέλεια. Πιστεύω στο ειλικρινές δόσιμο, από την καρδιά, αυτό που μας γεμίζει και μας κάνει να ξεχνάμε τα προβλήματά μας.

Αφιερώστε τρεις από τις τριακόσιες εξήντα πέντε μέρες του χρόνου σας σε ενεργή φιλανθρωπία: προσφέρετε εθελοντική εργασία σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα ή οργανισμό: το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «ΧΑΡΑ», το ΠΙΚΠΑ, το Γηροκομείο, το Θεραπευτικό Ιππικό Όμιλο, το Ορφανοτροφείο. Το συναίσθημα ολοκλήρωσης που θα σας κατακλύσει είναι μοναδικό.

Βρείτε αφορμή για δώρα, για γιορτή, για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας: μπορεί ο Άγιος Βαλεντίνος να σας φαίνεται μια χαζή εμπορική γιορτή, είναι όμως μια ευκαιρία να βγείτε από τη ρουτίνα σας, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να κάνετε ανακωχή, να δώσετε.
Δώστε γιατί θα σας κάνει χαρούμενους ή ίδια η πράξη κι όχι η ανταμοιβή της. Δώστε για εσάς,
για να κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να τον βλέπετε να λάμπει από το φως της μοιρασιάς!

Από την Dr.Νάνσυ Μαλλέρου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Γράψτε το σχόλιό σας