ΤΕΝΑ συν σε όλα

Χρειάζεστε βοήθεια
σχετικά με το
Πρόγραμμα Πόντων?

Eάν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης συμπληρώστε το email σας* και τον κωδικό πρόσβασης παρακάτω:

*Το email που είχατε δώσει στην αρχική σας εγγραφή.

 

Βοήθεια σχετικά με το Πρόγραμμα Πόντων ΤΕΝΑ

 

Είμαστε κοντά σας για να λύσουμε κάθε απορία σχετικά με το Πρόγραμμα Πόντων ΤΕΝΑ και πως μπορείτε να επωφεληθείτε από τις αγορές σας.Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο ή μέσω της σελίδας μας στο Facebook για να σας ενημερώσουμε για τους τρόπου συγκέντρωσης και εξαργύρωσης πόντων καθώς και για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση έχετε.

ΔΩΡΕΑΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ :

800 800 3000
ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ

800 944 14
ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΩΡΕΣ 9.00 – 21.00 (ΕΚΤΟΣ ΑΡΓΙΕΣ)
ΣΑΒΒΑΤΟ, ΩΡΕΣ : ΩΡΕΣ 9.00 – 18.00 (ΕΚΤΟΣ ΑΡΓΙΕΣ)

 

Τι πλεονεκτήματα προσφέρει το Πρόγραμμα πόντων TENA

Στόχος του προγράμματος είναι να ανταμείβει την αφοσίωση που δείχνετε στα προϊόντα μας. Για αυτό το σκοπό, δημιουργήσαμε ένα σύστημα που σας επιτρέπει να συγκεντρώνετε πόντους και να τους εξαργυρώνετε μέσω εκπτωτικών κουπονιών σε αγορές προϊόντων ΤΕΝΑ. Επιπλέον, με τους μοναδικούς κωδικούς που θα βρίσκετε στο εσωτερικό των συσκευασιών μπορείτε να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και κληρώσεις κερδίζοντας δώρα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

ΑΙΤΗΜΑ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ

ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΩΝ

  • Οι πόντοι που έχω συγκεντρώσει λήγουν;Ναι. Εάν σε διάστημα έξι μηνών δεν προσθέσετε ή δεν χρησιμοποιήσετε πόντους, θα σας σταλεί από το σύστημα ένα email που θα σας ενημερώνει ότι πρέπει να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας. Εάν και πάλι δεν προσθέσετε ή δεν χρησιμοποιήσετε πόντους, τον ενδέκατο μήνα θα σας σταλεί και πάλι ένα email που θα σας προειδοποιεί ότι αν δεν υπάρξει κάποια κίνηση στους πόντους σας αυτοί θα μηδενιστούν σε ένα χρόνο από την τελευταία κίνηση.
  • Πώς μπορώ να ενημερωθώ αν θα λήξουν οι πόντοι μου;Στο προφίλ σας, πέρα από τα προσωπικά σας στοιχεία, μπορείτε επίσης να δείτε το ιστορικό των κινήσεών σας στο Πρόγραμμα πόντων και τις ημερομηνίες των διάφορων κινήσεων.
  • Αρκεί να συνδεθώ στο πρόγραμμα για να μην λήξουν οι πόντοι που έχω συγκεντρώσει;Όχι. Το σύστημα αναγνωρίζει μόνο κινήσεις που επηρεάζουν το υπόλοιπο των πόντων, δηλαδή την προσθήκη ή την εξαργύρωση πόντων. Κάθε άλλη ενέργεια δεν καταγράφεται από το σύστημα.
  • Τι μπορώ να κάνω για να μην λήξουν οι πόντοι που έχω συγκεντρώσει;Μπορείτε να προσθέσετε νέους πόντους, χρησιμοποιώντας κωδικούς προσφορών, παίζοντας το παιχνίδι συγκέντρωσης πόντων, απαντώντας στην ερώτηση του μήνα κ.λπ. ή να εξαργυρώσετε πόντους μέσω εκπτωτικών κουπονιών.