ΤΕΝΑ συν σε όλα
ΤΕΝΑ συν σε όλα
Home ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Το σωστό χρώμα για κάθε περίσταση: συμβουλές-κλειδιά για να επιλέγεις και να...

Το σωστό χρώμα για κάθε περίσταση: συμβουλές-κλειδιά για να επιλέγεις και να συνδυάζεις σωστά

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

0 337

Σίγουρα έχεις ξεκαθαρίσει τα σύνολα στην γκαρνταρόμπα σου ανάλογα με την κάθε περίσταση όμως τα χρώματα που επιλέγεις παίζουν σημαντικό ρόλο, καθώς δηλώνουν το ποιά είσαι, τη διάθεση σου αλλά ακόμα και τον κύκλο στον οποίο ανήκεις. Αν θέλεις να ξέρεις τί τόνους χρωμάτων να επιλέγεις ώστε να πρωταγωνιστείς σε όλες σου τις συναντήσεις... συνέχισε να διαβάζεις!


Το να επιλέξουμε τα ρούχα που θα φορέσουμε είναι κάτι τόσο συνηθισμένο και καθημερινό που συχνά δε σκεφτόμαστε καν τί αυτό σημαίνει. Όμως η καθημερινή μας αυτή συνήθεια (και απόλαυση) επηρεάζει το πώς μας βλέπουν οι γύρω μας και δείχνει ποιός είναι ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά μας, πράγμα που συνεπάγεται ότι οι λεπτομέρειες μετράνε, καθώς αποτελεί μέρος του τρόπου έκφρασής μας.

Τα χρώματα αποτελούν μεγάλο κομμάτι αυτών μας των αποφάσεων, καθώς το μήνυμα που μεταδίδουμε αλλάζει ανάλογα με το χρώμα που επιλέγουμε. Φυσικά και μπορείς να ντύνεσαι όπως εσύ θέλεις, όμως σίγουρα θα σε βοηθήσει πολύ το να μάθεις τί χρώματα ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Ρίξε λοιπόν μια ματιά:

  • Επαγγελματική συνάντηση. Μην επιλέγεις πολύ φανταχτερά χρώματα (μπορείς να τα συμπεριλάβεις σε ένα από τα αξεσουάρ σου), μείνε στα ουδέτερα όπως το μαύρο, το λευκό, το μπλε, το γκρι… συνδίασέ τα και είσαι έτοιμη. Χρειάζεται να εμπνέεις επαγγελματισμό και κομψότητα. Σχέδια όπως καρό ή έντονες γραμμές μπορεί να αποσυντονίσουν τους συνομιλητές σου, γι αυτό είναι καλό να τα αποφεύγεις.
  • Αίτηση για δάνειο. Για μια τέτοια περίπτωση, τα παραπάνω χρώματα που αναφέραμε είναι εξίσου ιδανικά, καθώς σου προσδίδουν σοβαρότητα και αυτοπεποίθηση, στοιχεία απαραίτητα για να σε εμπιστευθεί μια τράπεζα.
  • Γνωριμία με τη μελλοντική σου νύφη/γαμπρό. Σε μια σημαντική πρώτη γνωριμία, χρώματα που εμπνέουν φιλικότητα και οικειότητα είναι τα πιο κατάλληλα: λευκό, παλ, γαλάζιο μεταδίδουν αρμονία και γαλήνη.
  • Πρώτο ραντεβού. Ο γενικός κανόνας είναι να επιλέξεις ένα χρώμα που σε κολακεύει, αλλά υπάρχουν και τρικ ώστε να δείξεις κάποια “στοιχεία” της προσωπικότητάς σου. Το κίτρινο μεταδίδει θετικότητα και αισιοδοξία, οι πιο σκούροι τόνοι του πορτοκαλί, του κόκκινου ή του ροζ, μεταδίδουν πάθος και έντονη προσωπικότητα…
  • Δείπνο με φίλες. Αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να δοκιμάσεις ένα χρώμα για το οποίο έχεις αμφιβολίες. Ρίσκαρε με αποχρώσεις χρωμάτων όπως το πράσινο, το κίτρινο, το κόκκινο και το πορτοκαλί… και εάν το πείραμα δεν πάει καλά, οι φίλες σου θα σου πουν τη γνώμη τους. Γι αυτό είναι οι φίλες εξάλλου!
  • Γάμος. Οι αποχρώσεις όλων των χρωμάτων επιτρέπονται, εκτός του μαύρου και του λευκού, που μπορεί να αποπνεύσουν αρνητικότητα ή προσβολή προς τη νύφη αντίστοιχα, γι αυτό και εκτός αν το επιτρέπει η πρόσκληση που θα λάβεις, απόφυγέ τα.

Όπως βλέπεις, τα χρώματα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, γι αυτό και είναι εξαιρετικής σημασίας το να επιλέγεις μεταξύ αυτών που σου αρέσουν και σε εκφράζουν και αυτών που ταιριάζουν στην κάθε περίσταση. Το ίδιο ισχύει και για τα εσώρουχά μας, τα οποία αποτελούν μια επιλογή πολύ προσωπική και ενισχύουν τη θηλυκότητά μας, την ομορφιά μας και την ασφάλεια που νιώθουμε με τον εαυτό μας.

Η ΤΕΝΑ Lady το γνωρίζει καλά και γι αυτό δημιούργησε τη νέα σειρά Silhouette, με τριπλή προστασία (από τις διαρροές, τις οσμές και την υγρασία) που παράλληλα σου επιτρέπει να επιλέξεις το χρώμα που σου ταιριάζει περισσότερο: μαύρο ή κρεμ. Για να συνεχίσεις να είσαι εσύ η ίδια, χωρίς να ανησυχείς για τις απώλειες ούρων.

Θέλεις να δοκιμάσεις και εσύ την ασφάλεια και τη διακριτικότητα που προσφέρει η ΤΕΝΑ Silhouette; Παράγγηλε το δωρεάν δείγμα σου εδώ!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Γράψτε το σχόλιό σας