Εγγραφείτε τώρα ή εάν είστε χρήστης πληκτρολογήστε το email σας και τον κωδικό πρόσβασης

TENA
Home ΟΜΟΡΦΙΑ Κρυολιπόλυση: Έτσι θα αποχαιρετήσεις το τοπικό πάχος
banner_MUESTRA

Κρυολιπόλυση: Έτσι θα αποχαιρετήσεις το τοπικό πάχος

ΟΜΟΡΦΙΑ

0 399

Η μέθοδος κρυολιπόλυσης Kryokontur αποτελεί την ιδανική, ανώδυνη και μη επεμβατική στοχευμένη θεραπεία μείωσης του ανεπιθύμητου τοπικού πάχους. Η νέα τεχνολογία βασίζεται σε έναν πλήρως ελεγχόμενο μηχανισμό ψύξης, ο οποίος


Η μέθοδος κρυολιπόλυσης Kryokontur αποτελεί την ιδανική, ανώδυνη και μη επεμβατική στοχευμένη θεραπεία μείωσης του ανεπιθύμητου τοπικού πάχους. Η νέα τεχνολογία βασίζεται σε έναν πλήρως ελεγχόμενο μηχανισμό ψύξης, ο οποίος καταστρέφει τα στοχευμένα λιποκύτταρα με απόλυτη ακρίβεια.

Πρόκειται για μια απλή, ασφαλή και αναίμακτη διαδικασία, με την οποία τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία, με αποτέλεσμα να καταστρέφονται, χωρίς ωστόσο να βλάπτονται, οι γύρω ιστοί. Η μέθοδος έχει επίσημη έγκριση από το FDA.

Τρόπος χρήσης
Η υπό θεραπεία περιοχή καλύπτεται με ένα ειδικό φύλλο εμπλουτισμένο με γλυκερίνη και νερό και στη συνέχεια εφαρμόζεται μια κεφαλή ψύξης σε συνδυασμό με ήπια αναρρόφηση, η οποία ψύχει το υποδόριο λίπος περίπου για μία ώρα. Μετά την εφαρμογή το δέρμα παρουσιάζει ήπια ερυθρότητα για 10-15 λεπτά, ενώ η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. Τις επόμενες ημέρες τα νεκρά, πλέον, λιποκύτταρα αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω της φυσικής διαδικασίας και έτσι απομακρύνονται οι λιπαποθήκες από τα επίμαχα σημεία.

Σε ποιους και πού ενδείκνυται
Η κρυολιπόλυση έχει ιδανικά αποτελέσματα σε άτομα τα οποία ελέγχουν τη δίαιτά τους, γυμνάζονται, δεν αποκλίνουν πολύ από το κανονικό τους βάρος και έχουν τοπική εναπόθεση λίπους σε περιοχές όπως η κοιλιά, οι γοφοί, το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό των μηρών (ψωμάκια). Χρειάζονται από μία έως τρεις συνεδρίες, με μεσοδιάστημα περίπου 45 ημερών.

Πηγή: www.shape.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Άσε μας το σχόλιό σου: