Εγγραφείτε τώρα ή εάν είστε χρήστης πληκτρολογήστε το email σας και τον κωδικό πρόσβασης

TENA
Home Sin categoría Μικρή παραλία, παραδεισένια ομορφιά-Μυλοπόταμος Πηλίου
banner_MUESTRA

Μικρή παραλία, παραδεισένια ομορφιά-Μυλοπόταμος Πηλίου

Sin categoría

0 679

Στο ανατολικό Πήλιο εκεί που η θάλασσα του Αιγαίου χαϊδεύει το βουνό, βρίσκεται η παραλία του Μυοποτάμου. Η ομορφιά και τα χαρακτηρίστηκα


Στο ανατολικό Πήλιο εκεί που η θάλασσα του Αιγαίου χαϊδεύει το βουνό, βρίσκεται η παραλία του Μυοποτάμου. Η ομορφιά και τα χαρακτηρίστηκα της παραλίας την κάνουν να είναι μια από τις πιο σπάνιες και εξωτικές παραλίες της Ελλάδας. Πολλοί την παρομοιάζουν με παραλίες της Λευκάδας και της Κεφαλονιάς.

Έχει κερδίσει κατ’ επανάληψη γαλάζιες σημαίες και έχει φωτογραφηθεί από πολλά διεθνή περιοδικά. Απέχει 58 χιλιόμετρα από το Βόλο και περίπου 3 χιλιόμετρα από την Τσαγκαράδα.


Για να φτάσετε στην παραλία πρέπει να κατέβετε αρκετά σκαλιά, αλλά σας ανταμείβει τόσο η θέα από τον δρόμο προς τα κάτω (είναι από εκείνες τις στιγμές που βγάζεις πρώτα καμιά εκατοστή φωτογραφίες και μετά ξεκινάς να κατεβαίνεις στην παραλία), αλλά και η ίδια η παραλία όταν φτάσεις κάτω.


Η ιδιαιτερότητά της είναι, ένας βράχος που εισχωρεί αρκετά μέσα στη θάλασσα και την χωρίζει στη μέση, δημιουργώντας έτσι δύο παραλίες. Για να πας από την μια παραλία στην άλλη περνάς από ένα άνοιγμα στο βράχο σαν σπηλιά . Η παραλία είναι λουσμένη στη χρυσή άμμο, που συνδυάζεται με μικρό λευκό βοτσαλάκι και μικρές πετρούλες, και γαλαζοπράσινα νερά. Στην μικρή παραλία, ένας χείμαρρος κυλά και ενώνεται με τη θάλασσα, χαρίζοντας ιδιαίτερη δροσιά στα νερά της. Το τοπίο συμπληρώνουν απόκρημνοι βράχοι που χαρίζουν μια άγρια ομορφιά και φυσική σκιά.


Η παραλία είναι σχετικά οργανωμένη και διαθέτει ένα beach bar που μπορεί να σας προσφέρει δροσερά ποτά και σνακ.
Η παραλία είναι αρκετά δημοφιλής και προσελκύει αρκετό κόσμο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι πρωινές ώρες και αργά το απόγευμα, είναι οι ώρες που έχει λιγότερο κόσμο και άρα ιδανικές για να την απολαύσετε σε όλο της το μεγαλείο.

Θα γίνει κομμάτι της καρδιάς σας.

Πηγή: goo.gl/sFkyHM

Γράψτε το σχόλιό σας